neljapäev, 6. juuli 2017

Köömnekartulid kohupiimaga

Kui on soovi midagi suviselt kiiret ja lihtsat valmistada, siis siin on üks retsept.

Vaja läheb:

1 kg kartuleid,
3 spl. õli,
1 spl. köömneid,
200 g kohupiima,
4 spl. hapukoort,
1 hakitud sibul,
 soola,
pipart,
 4 spl. hakitud maitserohelist.


Kartulid kooritakse, lõigatakse pooleks ja pannakse lõikepoolega küpsetuspannile õliga määritud tinapaberile. Pritsitakse üle õliga, peale riputatakse köömneid. Küpsetatakse 220°C juures 50 – 60 minutit. Kohupiima hulka klopitakse hapukoor, sibul, soola, pipart ja maitserohelist. Kohupiim kallatakse kartulitele enne söömist.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar